2016 Çizgi Medikal katalogunda Boneler ve Tek Üstler

2016 Çizgi Medikal katalogunda Boneler ve Tek Üstler

Merve YETİŞTİREN
14/04/2016

2016 Çizgi Medikal katalogunda en çok ilgi gören tasarımlar arasında bone modelleri de yer alıyor. Kolaylıkla takılıp çıkarılabilen bone çeşitleri sadece şık görünümlriyle değil farklı renk seçenekleriyle de beğeni toplamayı başardı. 2016 ilkbahar / yaz sezonu çerçevesinde en güzel renk seçeneklerinden oluşan renk katalogu tüm bone modelleri için geçerli! Kullandığınız hastane forması ile uyumlu olan bir renkte ya da aynı renkte bone modellerini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Medikal bone modası bu sene çeşitli desenlerle şahlandı! Artık sade ve tek renk boneler arasından tercih yapmak zorunda değilsiniz. Seçiminizi şık ve küçük desenlere sahip kumaşlardan hazırlanmış tasarımlar yönünde de yapabilirsiniz. Hangi desenlerin en yeni ve en şık bone tasarımlarında kullanıldığını görmek için firmanın 2016 kataloğu incelenebilir.

Bone modellerinde trend renk ise mavi tonları oldu. Mavinin her tonunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Turkuazdan gece mavisine ve laciverte kadar uzanan geniş bir renk seçeneği yelpazesi beğeninize sunulmuş durumda.

Doktor ve Hemşireler İçin Tek Üst Modelleri

İlkbahar/Yaz 2016 tek üst modelleri de beğeni toplayan bir başka tasarım oldu. Medikal giyim tek üst modeller arasında aradığınız her türlü tasarımı rahatlıkla bulabilirsiniz. Hem erkekler hem de bayanlar için hazırlanmış olan tek üst tasarımları da yine zengin bir renk seçeneğine sahip. Dilerseniz giydiğiniz kıyafete uygun rengi seçebilirsiniz.

Peki, tek üst modeller arasında hangi renkler moda ve 2016 medikal giyim alanında hangi renk tonlarını ön plana çıkarıyor? Tek üst modelleri arasında beyaz rengin hakimiyeti yavaş yavaş kayboluyor. Artık sağlık çalışanları sıcak ve pastel renk tonlarına yöneldi. Açık ve soft renklerin trendleri yakaladığını söyleyebiliriz. 2016 yeni sezon tasarımları mutlaka inceleyin.

Eğer farklı tarzlar ile medikal giyim kombinlerinizi tamamlamak isterseniz, desenli kumaşlar kullanılarak dikilmiş olan tek üst modellere de yönelebilirsiniz. Hastane temalı desenlerin de aralarında yer aldığı pek çok farklı desen en yeni hastane formaları modellerinde bol miktarda kullanıldı. Hemen Çizgi Medikal kataloğunu inceleyin ve yeni trend modelleri ilk deneyen siz olun!


http://www.cizgimedikal.com/boneler-tek-ustler/

X
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.