2016 Bayan Üniforma Kataloğunda Favori Renkler

2016 Bayan Üniforma Kataloğunda Favori Renkler

Merve YETİŞTİREN
13/04/2016

Bayan sağlık görevlileri için Çizgi medikal tarafından hazırlanan üniformalar hem renkleri hem de desenleri ile görenleri hayran bıraktı! Bayan sağlık üniforması modası bildiğiniz gibi Çizgi Medikal’den soruluyor. 2016 medikal giyim kataloğu firmanın üniforma modellerinde en güzel ve en favori renkleri kullandığını ortaya koyuyor.

Son derece estetik bir görünüme sahip olan bayan sağlık üniforması modellerinde en şık tasarımlar arasında çift renkli üniformalar da var. Alt parça mor ya da turkuaz, üst parça ise beyaz renkte olan Dr. Greys modeli takımlar estetik renk geçişlerine sahip. Üst parçada aynı renk şeritler de kullanıldığından gayet göz alıcı bir görünüm ortaya çıkıyor. Alt ve üst parça tek renk olan takımlar da mevcut.

Yılın favori renkleri olan mor, petrol yeşili ve saks mavisi 2016 bayan üniforma modellerinde kullanıldı. Medikal giyimde değişmeyen klasik renk olan ameliyathane yeşili rengi takımlar da firmanın İlkbahar/Yaz 2016 kataloğunda kendine yer buldu. Hem doktorların hem de hemşirelerin ve diğer sağlık görevlilerinin tercih edebileceği bayan üniforma modellerinde hangi renkler moda sorusu da yanıtını bulmuş oldu.

Her ne kadar yılın favori trendleri yeni sezon bayan sağlık üniforması modellerinde sıklıkla kullanılmış olsa da alternatif renkler arayışında olanlar da firma tarafından unutulmadı. Eğer siz de farklı tarzlar istiyorsanız Küf yeşili, fuşya ya da siyah renkte hazırlanan sağlıkçı üniforması modellerini tercih edebilirsiniz.

Sadece renkler değil yeni trend desenler de Çizgi Medikal’in yeni tasarımlarında hayat buldu. Bayanların asla “hayır” diyemediği kedi figürü, kalp figürü, çiçek desenleri ve kar tanesi desenleri bayan sağlıkçı üniforması modelleri arasında yer alıyor.

Aynı zamanda kelebek deseni, gül deseni ve yaprak deseni gibi doğadan esinlenerek tasarlanmış desenler de 2016 bayan hastane formaları modellerinde sıklıkla kullanıldı. İki parçadan oluşan takımların üst parçasında kullanılan desenlere, kontrast renkte ve sade olan alt parça da eşlik ediyor. Ortaya harika bir uyum ve göz alıcı bir şıklık çıkıyor. Tüm renk ve desen seçeneklerini görmek için Çizgi Medikal 2016 ürün kataloğunu inceleyin…


www.cizgimedikal.com

X
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.