2016 / 2017 Öğretmen Önlüğü Modelleri

2016 / 2017 Öğretmen Önlüğü Modelleri

Merve YETİŞTİREN
20/05/2016

Öğretmenler için hazıranmış olan önlükler şıklıklarıyla göz kamaştırıyor. Medikal giyim dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Çizgi Medikal, eğitim neferleri için özenle tasarlandığı 2016 / 2017 öğretmen önlüğü modellerini görücüye çıkardı. Tasarımlar şimdiden çok beğenildi! Oldukça kullanışlı kalıplar tercih ederek pratik bir kullanım özelliğine sahip olan öğretmen önlükleri modelleri hazırlandı. Firma, en yeni tasarımlarıyla yine büyük bir ilgi görüyor!

Elbette önlük çeşitlerinde firma beyaz rengi tercih etti. Çünkü öğretmenler için beyaz önlük tercih edilen tek renk olabiliyor. Saflığın ve temizliğin rengi olan beyaz, son derece kaliteli kumaşlar ile birleştiğinde, ortaya uzun süre kullanılabilen beyaz öğretmen önlüğü modelleri çıkıyor. Firmanın ürünleri arasından seçtiğiniz tasarımı çok uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Çizgi Medikal Çıtçıtlı Öğretmen Önlükleri Tasarladı

Çizgi Medikal’in yeni ürün modellerini incelediğinizde ön kısmında düğme kullanmadığını, bunun yerine çok daha pratik ve şık olan çıtçıt kullandığını görebiliyorsunuz. Bu sayede düğmelerin neden olduğu sarkma, ya da düğme iliklerinin neden olduğu deforme görüntü ortaya çıkmıyor. Tasarımlar uzun süre kullanılmış olsa dahi, defalarca yıkama işleminden geçirilmiş olmalarına rağmen “yeni” görünümlerini koruyabiliyor.

Son derece şık olan öğretmen önlüğü çeşitleri aynı zamanda sağlık görevlileri tarafından da beyaz medikal önlük olarak tercih ediliyor. Laboratuvar çalışanları, eczacılar, sağlık teknisyenleri kısacası tüm sağlık görevlileri, çalışma esnasında kullanım için firmanın öğretmen önlükleri modelleri arasından da seçim yapabiliyor.

Beyaz Önlük Üzerine İsim Yazımı İçin Çizgi Medikal!

Çizgi Medikal firmasının bir hizmetinden daha söz edelim. Firma sizden talep gelmesi durumunda seçtiğiniz beyaz önlük ya da öğretmen önlüğü üzerine isminizi ve unvanınızı yazabiliyor. İsim ve unvan yazımında boya değil işleme yöntemini tercih ediyor. Bu sayede önlüğünüz defalarca yıkansa dahi üzerindeki yazılar silinmiyor.

İsim ve unvan yazımı firmanın satışa sunduğu tüm ürünler için geçerli. Çok cüzi bir fark karşılığında firmanın bu hizmetinden de faydalanabiliyorsunuz. Hemen şimdi sipariş vermek isterseniz internetten online olarak www.cizgimedikal.com adresine tıklayabilirsiniz. En uygun fiyatlar ve en kaliteli ürünler bu adreste sizi bekliyor!

X
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.